Is een Dating startpagina een manier om een partner aan de haak te slaan?

3d cute lovers sit down and see the sunshine with a heart like sun

Het vinden van een leuke date is niet altijd even gemakkelijk. Want waar kom je nou een levenspartner tegen het lijf? Met de moderne tijden van het internet kun je gemakkelijk opzoek gaan naar een geschikte partner. In slechts een paar muisklikken kun je al een leuke date verkrijgen. Wanneer je bijvoorbeeld een dating startpagina opzoekt kun je al gauw een grote verzameling datingwebsites doorbladeren.  Deze worden  handmatig gekeurd door de beheerder waardoor je snel en gemakkelijk een passende website kunt vinden.

Een tip:

Vergeet niet dat het daten via internet enkele  risico’s met zich mee brengt. Niet iedereen heeft een zuivere intentie en daarom doe je er  goed aan om op openbare plekken af te spreken. Wees in je profiel duidelijk in wat je zoekt. Dit om te voorkomen dat er op een later stadium onduidelijkheden ontstaan of om te voorkomen dat je dalijk iets opbouwt terwijl je erachter komt dat je helemaal niet bij elkaar past. Een date via een startpagina vinden is natuurlijk niet voor een ieder weggelegd. Probeer het eens  een keer uit en wie weet heb jij binnenkort ook een date met een leuke man of vrouw om een mooie toekomst mee op te bouwen.

Hoe vind ik de de ware liefde?

true-loveBeste trouwe lezer,

In dit artikel gaan we bespreken hoe wij mannen de ware kunnen herkennen..

Hier zit een beetje een tweestrijd in, want eigenlijk kun je het nooit zeker weten (denk maar aan al die echtscheidingen), maar toch moet je op die vrouw af stappen met de intentie van dat zij de ware is. Een vouw doet het niet voor minder dan dat… Wanneer weet jij dus zeker dat zij Die Ene voor jou is?

Een lastige vraag, omdat het bij iedereen weer anders is. Het uiterlijk zal vaak doorslaggevend zijn, maar het is een erg breed en subjectief begrip. Dat iemand mooi is, hoeft niet per se te zeggen dat deze ook echt iets voor jou is. Een topmodel reist de hele wereld af en is constant met haar uiterlijk bezig. Misschien ten koste van aandacht voor jou? En zo hebben wij meer voorbeelden van dat uiterlijk niet altijd alles is…

Verder heb je het andere probleem dat men vaak met smoesjes komt: “ze heeft een bochel” (luistert alleen maar aandachtig in een luidruchtige disco), of: “ik ben kieskeurig”… De scheidingslijn tussen een goede reden of een smoesje om niet op een vrouw af te stappen is erg dun, dus kijk hiermee uit. Het is erg makkelijk om met een smoesje voor jezelf (en anderen) te komen om niet op een vrouw af te hoeven stappen, maar om jezelf (en anderen) hiermee voor de gek te houden… Ik weet het niet…

Dus, hoe weet je wel dat de vrouw de moeite waard is? Goed, maak eerst maar een lijstje van wat jij zoekt in een vrouw: uiterlijk, uitstraling, opleidingsniveau, werk, noem maar op. Klinkt misschien gek, maar na verloop van tijd zul je wel wat typjes herkennen.
Je mag de lat hoog leggen, maar het moet wel enigszins realistisch zijn, want anders kun je wachten tot je een ons weegt tot je De Ware ontmoet en actie kunt ondernemen.
Maak ook zo’n lijstje van wat je niet wilt. Vaak zul je bijna in paniek schieten als je Die Ene Vrouw ziet, maar dan weet je dat je goed zit, want als het niet bent, weet je al dat zij het niet helemaal is…

Grappige is dat die afweging binnen 3 seconden moet worden gemaakt, de zogenaamde 3 seconden regel. Waarom drie seconden? De reden is dat deze tijdsspanne vaak in de natuur voorkomt, ook bij het omhelzen van mensen, of bij het bepalen of een website iets voor jou is bijvoorbeeld. Drie is niet voor niets een magisch getal!

3 seconden is ook net genoeg tijd om je beslissing te nemen, om te weten of zij is wat jij wilt. Korter dan dat kan misschien teleurstelling geven als je haar aanspreekt, en als het langer duurt, is de kans groot dat je het voor jezelf verprutst, omdat je gaat twijfelen etc. Met drie seconden hou je de spontaniteit erin en heb je een grotere kans dat het ook nog echt goed voelt! Dat is wat wij moeten hebben!

Nog grappiger is is dat dit in het “normale” leven vrij zelden voorkomt. Een goed product beoordeel je liever niet binnen 3 seconden en als manager beoordeel je een goede werknemer al helemaal niet graag in zo’n korte tijd! Het is echt zo contra-intuitief dat het soms te belachelijk voor woorden is. Tsja, niemand wil graag een partner hebben waar eigenlijk niet veel over nagedacht is, maar het is toch hoe de natuur werkt! Producten worden immers impulsief aangekocht en een manager neemt iemand aan als hij denkt dat er tijdens de pauze wel gezellig een kipsateetje mee te eten is.

Dus., tot zover mijn inleiding over het op afstappen op de dame van je dromen. Discussies zijn altijd welkom, je kunt altijd een reactie achterlaten.

Tijd is nu gekomen om een vakantie te nemen en terug te komen over een lang begeerd stukje over: het uitgaan zelf! Dat zal uiteindelijk het “slagveld” worden waar het allemaal gebeurt: allianties worden daar gesmeed, of smerige steekspelletjes gespeeld, het gebeurt allemaal op de dansvloer!

Dus, ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben, en misschien wel op die vrouw afstappen, maar als je niet in vakantieliefdes gelooft, dan zie ik je weer na mijn vakantie over uitgaan & flirten in Nederland!

Tot gauw!

De datingsites worden steeds uitgebreider

In Nederland kennen we een behoorlijk aantal datingsites. Nu worden deze datinsites ook nog eens steeds uitgebreider. Laten we eens kijken welke functies er tegenwoordig allemaal zijn. Natuurlijk bespreken we dit in het algemeen en dat wil niet zeggen dat iedere datingsite al deze mogelijkheden heeft. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tegenwoordig ook (virtuele) cadeaus te versturen naar een ander lid. Zo kun je iemand op een originele manier gaan verrassen en dit zorgt er meestal ook voor dat je sneller een reactie kunt verwachten.

Verder hebben een aantal sites de mogelijkheid om een privéfoto te gaan versturen. Dit zijn dan vaak de erotische datingsites en zo kun je een foto versturen naar een enkel persoon zonder dat de rest van de leden deze ook ziet. Verder kun je vaak leden beoordelen. Dit doe je dan soms aan de hand van een aantal sterren die je geeft en soms ook door twee foto’s naast elkaar te zien en dan aan te geven welke je het leukste vindt. Er is dus veel meer mogelijk dan alleen maar berichten sturen en profielen te bekijken. Als je een hele tijd niet aanwezig bent geweest op een online datingsite dan moet je dit zeker even gaan bekijken. zie ook gratis peper dating

De verschillende datingsites in ons land

In ons land zijn er meer dan zeventig datingsites. Het is dan ook belangrijk om te zien welke het beste bij jou past. Hier kun je bijvoorbeeld een datingsite vergelijker voor gaan gebruiken. Hiermee zie je meteen welke datingsite het beste bij jou past. Nu vraag je je misschien af hoe zo’n vergelijker werkt en dit is eigenlijk heel eenvoudig. Je voert een aantal gegevens in en vervolgens gaat de vergelijker deze verwerken en je laten zien welke datingsites het beste voor jou geschikt zijn.

Dit werkt prima en je kunt dan ook nog eens meteen doorklikken naar deze datingsites. Uiteraard is het gebruik van de datingsite vergelijker geheel gratis en hoef je geen privacy gevoelige informatie zoals je naam of adres in te voeren. Klik maar eens op de link in dit artikel om de vergelijker meteen te bekijken.

Lees ook meer informatie over datingsites in het nieuwe jaar

Hoe bereid ik een huwelijksaanzoek voor?

Marriage-proposalEen huwelijksaanzoek is een speciaal moment en daarom is een goede voorbereiding van belang. Je wilt de gebeurtenis niet verpesten waardoor je over veel dingen moet nadenken. Het zoeken naar een pak, goedkope trouwjurken of ringen is in deze fase nog niet aan de orde. Natuurlijk moet je wel een unieke locatie zoeken want je wilt het aanzoek niet doen in de huiskamer.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een herkenbare plek zoals jullie favoriete restaurant of de plek waar je je partner voor het eerst ontmoette. Het kan ook een romantische locatie zoals het strand, de Eifeltoren of Londen zijn. Ondanks de voorbereiding moet het wel spontaan lijken. Hieronder vind je een checklist die helpt bij het voorbereiden:

– Wanneer doe je het aanzoek, moet er een dag vrij geregeld worden voor je partner?
– Vraagt de locatie om een reservering of toestemming van eigenaar?
– Hoe wordt het weer, heb je een paraplu nodig?
– Heb je hulp nodig van vrienden zoals vervoer naar de locatie?
– Breng extra sfeer door het gebruik van rozenblaadjes, verlichting of een lekker wijntje
– Maak een plan B als er dingen niet helemaal uitkomen zoals verwacht

Wanneer moet ik de belangrijke vraag stellen?
Het nadenken over het doen van een huwelijksaanzoek begint vaak als je enkele jaren met je partner samen bent en denkt dat hij / zij de ware is. Niet iedereen praat er samen over want het zou kunnen dat de partner nog onwetend is. Het is dan van belang dat je er achter komt of je geliefde wel wil trouwen. Misschien is zij er nog niet klaar voor en stelt ze dit moment nog liever even uit.

Als je niet weet of je partner een huwelijk wil, probeer er dan subtiel over te praten. Citeer een onderwerp uit de krant of begin over een trouwerij van een familielid of vriend. Het is wel belangrijk dat je je partner met het aanzoek verrast. Hierdoor wordt het moment nog beter onthouden.

Een paar handige linkjes:

www.trouwplannen.nl
trouwingen webshop 123 gold bekijken

waarom ben ik single? bezoekersvraag beantwoord

De titel zegt het al. Ik ben eeuwige vrijgezel. Ik ben goed opgeleid, heb een goedbetaalde baan, heb mijn eigen plekje, auto en alles behalve een vriendin. Ik ben van nature een extravert type, maar door alle frustratie een introvert type geworden. Vroeger was ik heel vrolijk en druk en nu in mezelf gekeerd. Vroeger zocht ik contact met anderen, nu niet meer. Ik ben nu 36 jaar en heb inmiddels tientallen blauwtjes gelopen. Het maakt niet uit hoe ik een meid benader. Als ik haar ruimte geef om elkaar beter te leren kennen en als ik open ben met mijn gevoelens, ik krijg altijd hetzelfde antwoord: ik vind je aardig, maar je bent niet mijn type. Veel meiden die met mij omgaan worden bang zodra ze merken dat ik ze leuk vind. Dan willen ze ineens niets meer met me te maken hebben. Ik heb ook geprobeerd om met zoveel mogelijk “onaantrekkelijke” meiden te proberen om zowiezo een vriendin te krijgen, maar zelfs zij voelen zich veels te goed voor mij.

Ik vind mezelf niet “lelijk”, maar om 1 of andere reden wil geen enkele meid met mij, wat ik ook probeer. Kieskeurig ben ik ook allang niet meer, elke willekeurige meid probeer ik een relatie aan te gaan, maar ik ben nooit hun type. Een meid die inmiddels 30 is, geen vriend kan krijgen omdat haar gezicht “misvormd” is en heel wanhopig op zoek naar een willekeurige partner, zelfs zij heeft me afgewezen. Ik heb haar gekozen om het innerlijk en zelfs een jaar lang geprobeerd om met haar iets te beginnen maar ook zij geeft aan dat ik niet haar type ben. Ze is heel wanhopig op zoek naar een vriend en zij wil me niet.

Nu kun je begrijpen dat ik inmiddels de hoop heb opgegeven. Ik zit in mijn privétijd dromerig te Googlen naar plaatjes van meiden, maar dat helpt niet echt. Ik merk dat mijn werk en privéleven er heel erg onder heeft te lijden omdat ik geen motivatie en interesses meer heb. Ik voel me heel leeg en diep ongelukkig. Iemand die hier ervaring mee heeft?

Antwoord fun2date.nl

Ik begrijp je probleem zeer goed, omdat mijn beste vriend dat ook heeft. Voor mij is aandacht van vrouwen krijgen geen moeite maar voor mijn beste vriend wel. Waarom?
Naar mijn ervaring is uitstraling en zelfvertrouwen erg belangrijk. Het is bewezen dat de eerste indruk van een man bepalend is voor de aandacht van een vrouw. Om precies te zijn, de eerste 3 seconde zijn bepalend of een vrouw geïnteresseerd is of niet.

Wat ga je vanaf nu doen?
1. Uitstraling: Zorg ervoor dat je uiterlijke verzorging op peil is, je hoeft niet perfect ‘gucci reclame’ te zijn, maar wel verzorgd. Dat zegt namelijk veel over een man. Probeer ervoor te zorgen dat je kleding een beetje kloppend is, dus geen geel met blauw! Netjes maar geen gladjanus, ik heb de voorkeur aan nette schoenen, spijkerbroek, riem in kleur van schoenen, overhemd in mooi motiefje en een mooi horloge ofzo. Casual en net tegelijk.

2. Communicatie: De eerste indruk is puur en alleen non-verbale communicatie, oftewel lichaamstaal. Je houding moet uitstralen dat je zelfverzekerd bent, dat betekend dus schouders recht en kin omhoog. Daarbij word vaak gedacht dat je niet arrogant mag zijn, niet dus. Een beetje arrogante blik hoort bij een zelfverzekerde houding. Omdat je daarmee aangeeft dat je niet op zoek bent, dat maakt het meer een uitdaging voor een vrouw. Want daar houden ze van.
3. Gedrag: Flikker je boek met etiquette de deur uit, maar je moet natuurlijk wel netjes zijn. De deur openhouden doe je de eerste en misschien 2e keer, maar niet vaker. Je bent namelijk geen butler of slaaf. Je geeft ermee wel aan dat je de dame respecteert en voorop wil laten lopen, maar je bent geen watje. Wees dus niet al te beleefd, we leven niet voor niks in de 21e eeuw en niet in de 18e. Vrouwen willen onafhankelijk zijn en emancipatie, dus dan kunnen ze dat ook zelf. Doe je dat niet en zegt ze er wat van, kun je dat zeggen. Een beetje grote bek mag best, je bent en blijft een vent.
4. Je type: Je zegt dat je introvert bent geworden, dat ga je dus weer omzetten naar extravert. Of je zin hebt of niet, je moet contact maken (net als met fitness, je hebt geen zin om te gaan maar als je er bent vermaak je je wel) Je kan weer een sport gaan doen of iets dergelijks, als het maar buiten de deur is! Ik begrijp dat het op een gegeven moment frustrerend is, maar je moet wel even doorzetten. Je bent niet voor niks een vent en aan je profiel te zien is al het andere je ook gelukt.
5: Manier van zoeken: Je moet dus niet zoeken. Daar is eigenlijk alles mee gezegd, op het moment dat je niet duidelijk op zoek bent is je houding meer ontspannen en ‘laidback’. Waarom krijg je anders meer aandacht van vrouwen als je een relatie hebt? Daarom dus!

Even in herhaling:
– uitstraling, verzorgd en zelfverzekerd
– communicatie, duidelijk en non verbale communicatie
– gedrag, netjes maar je bent geen butler
– type, extravert!

Nog een voorbeeld:
Bij de supermarkt kijk je bij de? Juist! kant en klaar maaltijden, want daar staan dames die meestal alleen eten. Super simpel dus, is de kar vol? Wegwezen. Sta je bij de kassa en schiet het niet op, mag je best iets te hard zeggen iets als: Mag ff duren of weet ik het, wat je dan bedenkt. Als het maar niet grof of in super nette taal is. Die korte zinnen werken als ijsbreker, het gaat over de situatie dus makkelijk onderwerp. Zorg ook dat je dan oogcontact hebt of hebt gehad.

Nou vent, dit was het wel zo’n beetje.. Je moet onthouden, het is een spelletje. Vrouwen proberen je uit, dus wees altijd voorbereid! Het kan namelijk overal gebeuren. Ik heb mijn vriendin ontmoet in een vrouwenkleding winkel (waar is was met mijn zus, welteverstaan! haha), dus hou altijd je ogen open.

Lees ook eens:

De voordelen van single zijn