Hoe vind je een goede bruidsfotograaf?

Wees kritisch en probeer, terwijl je naar de portfolio kijkt, om te bedenken wel belangrijke momenten je graag vast wil laten leggen op je eigen bruiloft: heeft de fotograaf fantastische foto’s gemaakt, die je zelf ook mooi zou vinden? Kijk of de composities goed doordacht zijn en dat de mensen in duidelijk in beeld zijn in de foto’s (tenzij het de bedoeling is dat ze wazig zijn). Kijk of de mensen in de foto’s er ontspannen uit, in plaats van nerveus door de camera.

Maak een afspraak
Je kan een bruidsfotograaf niet altijd alleen op de portfolio beoordelen. Als je eenmaal een kort lijstje hebt met namen van fotografen die je aanspreken – en je beoordeeld hebt of ze ook binnen je budget passen en beschikbaar zijn op jouw trouwdatum – is het handig om elkaar persoonlijk of via Skype te ontmoeten. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij de fotograaf, omdat ze je constant zullen achtervolgen op je trouwdag en ze met al je gasten moeten communiceren.

Vergelijk de verschillende pakketten
Vraag wat er inbegrepen zit bij het standaard pakket en wat voor extra kosten er eventueel worden gerekend. Kijk vooral hoeveel uur fotografie hierbij inbegrepen zitten. Bij de meeste pakketten zit standaard acht uur inbegrepen en is alles, van het klaarmaken en aankleden tot het eind van de receptie, hierbij inbegrepen. Als er een grote kans is dat je hier overheen zal gaan, bijvoorbeeld als je een grootse afsluiting gepland hebt staan, is het handiger om vooraf extra uren aan te schaffen (als je eroverheen gaat, betaal je normaal gesproken namelijk een hoger tarief).

Waar komen hair extensions vandaan?

myvVgHXMXNRM-u95mK7eCcQDe meeste human hair extensions zijn afkomstig uit delen van Azië simpelweg omdat haar van Aziatische afkomst vaak makkelijker te mengen is met haar van de vrouwen die afkomstig zijn uit andere landen. In het bijzonder zijn de meeste hair extensions afkomstig uit China of India. Echter, hair extensions zijn ook afkomstig uit andere werelddelen, met name Europa. Het is ook belangrijk om op te merken dat de Peruaanse haar (dat wil zeggen, Republiek Peru, Zuid-Amerika) en Maleisische haar (dat wil zeggen, Zuidoost-Azië)  steeds populairder worden in de Verenigde Staten.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat haaruitval het gevolg kan zijn van het dragen van bepaalde kapsels voor een langere tijd, met inbegrip van weefsels, in het bijzonder wanneer ze stress op je randen van het haar zetten. Deze vorm van haarverlies wordt gewoonlijk aangeduid als tractie alopecia. Bezoek de website om hier meer over te weten te komen. Continue reading »

12 prachtige versiertips voor meiden

 1. Kijk hem aan tot hij ook naar je kijkt. Blijf hem aan kijken en als hij je niet meer aan kijkt dan weet je dat hij je niet leuk vind.
 2. Als je weet dat je gekoppeld wordt en je zit samen met je (gepland door je vrienden) liefde achterin in de auto. Vraag aan de chauffeur (van te voren) of hij een rotonde superscherp wil nemen. Wil hij dit niet doen, dan doe je net alsof. Jij valt dan zijn kant op en… de vonk springt over. Het werkte bij mij. Conny.
 3. Als je in een disco bent heel de tijd om hem heen dansen, lachen en dan vragen of hij zin heeft om met jou te dansen. Of hem heel de tijd stiekem aanraken, recht in de ogen kijken en vooral naar hem lachen. Het werkt echt geloof me maar.
 4. Ga naar hem toe, vraag aan hem of tie al een vriendin heeft. Z’n antwoord is natuurlijk nee. Zeg dat je dat je dat niet gelooft, zo’n lekker ventje zonder vriendin…….Ik weet zeker dat jou avond hierna niet meer stuk kan….Annelies
 5. Kijk hem heel lang aan en schiet vooral NIET in de lach (anders helpt het toch niet). Wedden dat het werkt???
 6. Neem hem ‘s nachts mee naar het strand en gooi al je vrouwelijke charmes in de strijd. (Claire)
 7. Iets wat altijd helpt: complimentjes maken, wie hoort er nu niet graag iets goed over zichelf?
 8. Ben je op een feestje en zie je een leuke jongen? Kijk hem de hele tijd aan en als hij ook kijkt draai je soms je hoofd weg of je kijkt hem recht in de ogen aan. Wedden dat het werkt!
 9. Als je een leuke jongen ziet, waar dan ook, maak dan eerst oogcontact. Daarna zwaai je een keer naar hem. Dit moet je natuurlijk wel in een cafe of disco doen. Als hij je leuk vind wenkt hij je vanzelf naar hem toe te komen. Dan ga je er heen en praat je met hem en leer elkaar beter kennen. En wie weet wordt het dan wel wat. (van Kathlene)
 10. Maak eerst oogcontact met hem en dan gaat alles vanzelf. Laat met je ogen merken wat je van hem vind en als hij niet omkijkt dan weet je dat hij jou ook wel ziet zitten en dan ga je naar hem toe en ga je met hem praten. (van Esther)
 11. Probeer je (toekomstige) lover aan te trekken en af te stoten, hierdoor wordt het spelletje leuker. Bovendien laat je zo zien dat je jezelf niet aan iedereen geeft
 12. Wees gewoon jezelf, wees open en eerlijk.