Home » 12 prachtige versiertips voor meiden

12 prachtige versiertips voor meiden

 1. Kijk hem aan tot hij ook naar je kijkt. Blijf hem aan kijken en als hij je niet meer aan kijkt dan weet je dat hij je niet leuk vind.
 2. Als je weet dat je gekoppeld wordt en je zit samen met je (gepland door je vrienden) liefde achterin in de auto. Vraag aan de chauffeur (van te voren) of hij een rotonde superscherp wil nemen. Wil hij dit niet doen, dan doe je net alsof. Jij valt dan zijn kant op en… de vonk springt over. Het werkte bij mij. Conny.
 3. Als je in een disco bent heel de tijd om hem heen dansen, lachen en dan vragen of hij zin heeft om met jou te dansen. Of hem heel de tijd stiekem aanraken, recht in de ogen kijken en vooral naar hem lachen. Het werkt echt geloof me maar.
 4. Ga naar hem toe, vraag aan hem of tie al een vriendin heeft. Z’n antwoord is natuurlijk nee. Zeg dat je dat je dat niet gelooft, zo’n lekker ventje zonder vriendin…….Ik weet zeker dat jou avond hierna niet meer stuk kan….Annelies
 5. Kijk hem heel lang aan en schiet vooral NIET in de lach (anders helpt het toch niet). Wedden dat het werkt???
 6. Neem hem ‘s nachts mee naar het strand en gooi al je vrouwelijke charmes in de strijd. (Claire)
 7. Iets wat altijd helpt: complimentjes maken, wie hoort er nu niet graag iets goed over zichelf?
 8. Ben je op een feestje en zie je een leuke jongen? Kijk hem de hele tijd aan en als hij ook kijkt draai je soms je hoofd weg of je kijkt hem recht in de ogen aan. Wedden dat het werkt!
 9. Als je een leuke jongen ziet, waar dan ook, maak dan eerst oogcontact. Daarna zwaai je een keer naar hem. Dit moet je natuurlijk wel in een cafe of disco doen. Als hij je leuk vind wenkt hij je vanzelf naar hem toe te komen. Dan ga je er heen en praat je met hem en leer elkaar beter kennen. En wie weet wordt het dan wel wat. (van Kathlene)
 10. Maak eerst oogcontact met hem en dan gaat alles vanzelf. Laat met je ogen merken wat je van hem vind en als hij niet omkijkt dan weet je dat hij jou ook wel ziet zitten en dan ga je naar hem toe en ga je met hem praten. (van Esther)
 11. Probeer je (toekomstige) lover aan te trekken en af te stoten, hierdoor wordt het spelletje leuker. Bovendien laat je zo zien dat je jezelf niet aan iedereen geeft
 12. Wees gewoon jezelf, wees open en eerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *