Home » De leukste versiertips voor mannen

De leukste versiertips voor mannen

Een mooi gebit staat voor gezondheid. Het laat zien dat je je lichaam goed verzorgt. Zorg er dus voor dat je tanden schoon zijn en je adem fris is. Spoel je mond met mondwater, flos goed tussen je tanden en zorg dat je Smint opzak hebt.

Persoonlijke hygiëne. Als je onaangenaam ruikt maak je al snel geen kans. Dus zorg er altijd voor dat je deodorant gebruikt.

Daarnaast uiteraard aftershave of parfum. Probeer eens een vrouwen parfum. Ja vrouwen parfum. Probeer het maar eens :) .

Kleding.

Je kleding is gewassen, gestreken, fris. Een blouse vol kattenhaar is niet echt charmant. Dus hou je kat weg of koop een kleefroller. Hou in de gaten dat de kleding past bij de gelegenheid. Nu is het dragen van dure merkkleding helemaal niet nodig als het maar een bepaalde look heeft. Het gaat erom dat je er stijlvol uitziet en dat je je er lekker in voelt. Zo voel je je zelfverzekerder.

Bewegen.

Zorg er voor dat je zelfverzekerd overkomt. Loop nooit met je handen in je zakken of je armen of benen over elkaar. Dit zijn voorbeelden van gesloten houdingen. Loop niet als een gangsterrapper of iets dergelijks. Alles wat overdreven is straalt onzekerheid uit. Loop rechtop kin omhoog en met je borst naar voren. Kapsel. Ga voor een trendy coupe. Goed geknipt gewassen en eventueel de nodige gel. Niet zoveel gel dat ze haar handen kan gaan wassen als ze door je haar strijkt. Een style kapsel is een lust voor het vrouwelijk oog.

Oogcontact.

Kijk een vrouw diep in haar ogen aan en lach. Geef haar de gelegenheid om haar hoofd weg te draaien. Het duidt om zwakte als jij het eerder doet.

Praten. Praat duidelijk rustig en met een beetje een lage stem. Eerste indruk is alles. Doe jezelf niet intelligenter voor dan je eigenlijk bent. Wees grappig, aardig en lief.

Eerste gesprek. Wees kritisch tegen haar. Vertel dat ze er mooi uitziet maar dat haar ketting niet bij de jurk past. Dit moet ze wel kunnen veranderen. Denk er aan dit moet jij ook kunnen onderbouwen anders ben je weg. Stel open vragen om haar beter te leren kennen en gesloten vragen om haar te sturen. Mocht je ongeveer 10 min met haar gesproken hebben ga je weg. Ga naar het toilet, haal wat drinken of ga met je vrienden praten. Laat haar zien dat jij het ook gezellig hebt zonder haar. Hierdoor maak je haar nieuwsgierig en ben je niet opdringerig.

Drankjes. Geef niet teveel geld aan haar uit. 2 drankjes is voldoende.

Lichaamstaal.

Lees een boek over lichaamstaal. Een paar voorbeelden om te zien of ze jou wel ziet zitten!

– Ze leunt naar je toe als ze met je praat.

– Ze speelt met haar haar.

– Ze spiegelt je lichaamsbewegingen.

– Ze lacht als ze tegen je praat.

– Ze raakt je zo nu en dan aan.

Versiertips ingezonden van bezoekers

 • Ik kan goed vrouwen versieren. Met deze tip heb ik er veel aan de haak geslagen. Je moet wel een vlotte babbel hebben en zelfvertrouwen. Je gaat naar een meisje toe en vraagt, “mag ik mij misschien even voorstellen”. Je geeft haar netjes een hand en je stelt je voor. Kijk haar goed aan en vraag vooral naar haar. Luister aandachtig geef haar het gevoel dat je haar wilt leren kennen, en kijk haar goed aan als ze praat. Wat je niet moet doen is haar aanraken tenminste niet de eerste 15 minuten, dit geeft haar echt het gevoel dat je haar wilt leren kennen. Geloof me dat dit lukt. Koen
 • Ga naast d’r zitten en vertel haar heel droog dat je verschrikkelijke jeuk aan haar knie hebt. Aan haar reactie zie je meteen of het jouw type is ja of nee…. Pieter-Jan
 • Je loopt op een meisje af en vraagt:”Is je vader dief”? Het meisje antwoord nee, hoezo? Volgens mij heeft hij alle sterren gestolen en in jouw ogen gestopt. (Daniël Toussaint)
 • Stap op de dame in kwestie af en vraag of je een foto van haar mag hebben. Hoezo? zal ze vragen. Nou, zeg je, dan weet ik wat ik aan sinterklaas moet vragen. Aan haar reactie kan je dan meteen ook zien hoe slim ze is. Als ze je raar aankijkt, dan weet jij wel hoelaat het is…tijd dus om naar een ander te gaan. (Barry)
 • Stel dat je een leuke meisje ziet staan, dan ga je gewoon op haar af, je gooit je ijs uit je glas drinken en gaat er op staan met de woorden: “ik wil het ijs tussen ons breken”. Kan je meteen samen lachen om jouw domme actie!
 • Als jij een burger in de MacDonalds was had ik je MacBeauty genoemd!
 • Vraag als je in een discotheek bent of zij zin heeft om mee te dansen, zo niet biedt haar wat te drinken aan.
 • Als je erg verliefd op een ander bent en je hebt het gevoel dat zij jouw ook wel mag kan je dit doen… anders niet: Je zorgt dat jij en de gelukkige alleen zijn, jullie praten wat of zo, dan kijk je een en al onschuld maar toch ook sexy naar haar en zegt: (haar naam)… er zit iets op je gezicht. Als zij dan vraagt: “wat dan?” zeg je: “mijn mond” (heel sexy natuurlijk) en dan kus je haar zachtjes op haar mond. Als diegene erop in gaat kus je nog even door en dan vertel je haar dat je van haar houdt. Succes verder! (Angel-fan)
 • Zij zegt haar naam…. Hij zegt: “hemelse naam, ben jij zo’n engeltje?” Zij zegt: “ja….” Hij zegt: “kan je me dan in de 7e hemel brengen?” (inzending Benjamin)
 • Zeg tegen haar nadat je enig oogcontact hebt gehad: “Geloof je in liefde op het eerste gezicht?” Zo nee: “ik eerst ook niet maar toen mijn oog daarnet op jou viel, merkte ik dat ik ongelijk had. Liefde op het eerste gezicht is toch mogelijk.” Zo ja:”Ik eerst niet maar nu!!”
 • Geef iemand wat te drinken via de barman en zeg dat het van jou komt. Laat de barman het zeggen als jij niet durft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *