Home » Hoe krijg ik mijn ex terug? De beste strategie onthuld!

Hoe krijg ik mijn ex terug? De beste strategie onthuld!

Ik ben Corry en dit is mijn allereerste artikel. Vandaag gaan we het hebben over de beste strategie om een ex terug te krijgen na een relatiebreuk. Ten eerste is het belangrijk om weg te durven te lopen en het ook echt te menen.  Als je ex-partner je bijvoorbeeld in de vriendenzone schopt, dan heb je op dat moment de optie om je die hoek in te laten domineren (wat trouwens nergens naartoe zal leiden) of om oprecht te zijn en daar geen genoegen mee te nemen. Dus als je ex dit voorstelt antwoord dan dat je daar geen genoegen mee kunt nemen, maak duidelijk dat je teveel van de persoon houdt, intiem wilt zijn maar niet geintreseerd bent in een vriendschappelijke relatie.

Geef je fouten toe en dat je het erg jammer vind hoe alles gelopen is maar dat wanneer je ex de relatie niet wilt voorzetten dat ze de kans lopen om je voorgoed kwijt te raken.  Als je ex hier emotioneel op reageert: “dus je wilt geen vrienden blijven?” antwoord dan dat je geen vrienden kunt zijn met iemand waar je zo naar verlangt.  Wanneer je partner voorstelt om vrienden te blijven dan is dit vaak de makkelijkste manier om je in hen leven te houden zonder zich aan de moeilijkheden van een vaste relatie te hoeven overgeven.

Maak duidelijk dat het je spijt voor de fouten die je gemaakt hebt maar dat als hij/zij de relatie niet meer wilt voorzetten dat er nog weinig is om over te praten. En dat de deuren open staan mocht je ex-partner toch nog van gedachte veranderen.  Wil je dit niet? dan zal ik helaas mijn eigen weg moeten volgen en wens ik je het allerbeste toe!

Als ze je ex hiermee instemt dan moet je hard zijn, afstand van de relatie doen en nooit meer achterom kijken. Op het einde van de dag als je ex minstens 50% interesse in je heeft dan dan zal die persoon vroeg of laat weer bij je komen aanbellen. Waarom? omdat aantrekkingskracht als een magneet werkt. En wij mensen verlangen naar datgene wat schaars is. Wees geduldig het kan soms maanden duren voor het balletje begint te rollen en je ex weer aan je deur komt smeken.

En wie je ex ook daten mag kort na de relatiebreuk, de kans is erg groot dat het een verwerkingsrelatie is. Puur en alleen om jouw te kunnen vergeten. Dit werkt wanneer je inderdaad een vriendschapsrelatie met je ex aan gaat. Maar wanneer je permanent uit hen zicht verdwenen bent dan zal de aantrekkingskracht naar jou groeien. Tot op een punt waarbij je compleet verrast zal zijn dat ze weer in je leven verschijnen.Weglopen, de deur openhouden, er koel onder blijven en doorgaan met je leven is dus de sleutel tot succes als het op het terugwinnen van je ex aan komt.

Wanneer je ex weer contact met je zoekt doe dan niet moeilijk. Kom gerust langs! en wees er koel onder. Het mag vanzelfsprekend zijn dat ze je op dat moment erg mist en inziet dat je sterk in je schoenen blijft staan. Het mooiste is dat wij mensen door een roze bril kijken wanneer we naar het verleden terugkijken. Een ideaal moment om je ex te laten beseffen dat er geen betere man of vrouw bestaat dan jij!

Bronnen gebruikt:

exterugwinnen.net/hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug

nl.wikipedia.org/wiki/Liefdesverdriet

relaties.slimmestart.nl

exterug.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *