Home » Nike running app

Nike running app

Inleiding
Wanneer u wilt afvallen of wilt gaan sporten, of snel afvallen kiezen veel mensen ervoor om te beginnen lopen. Hiervoor bent u van niets of niemand afhankelijk, u hoeft geen lidgeld te betalen… Het heeft zijn voordelen. Uiteraard heeft het alleen aangaan van deze uitdaging ook zijn nadelen. Zo zorgt deze sport ervoor dat het ook soms moeilijk vol te houden is. Sommige mensen hebben dan ook nood aan meer ondersteuning. Een vorm van ondersteuning kan dan de Nike running app zijn.

Nike Running App


Een mogelijke app die u kan helpen is de Nike running app. Deze app kan u downloaden via de App Store toets. Hiervoor dient u eerst een account aan te maken. Hierna kan u deze app gratis downloaden wanneer u uw code hebt ingetikt. Hierna kan u na het aanmaken van een account op deze app verder.

Wanneer u deze app gebruikt bij het lopen, kan u zien hoe actief u de afgelopen periode bent geweest.U kan ook klikken op een profiel van vrienden. Hierbij kan u ook zien hoe uw vrienden het ervan af brengen. Dit kan op zich al motiverend werken voor uzelf. Wanneer u ziet dat uw vrienden veel meer dan u gesport hebben de afgelopen dagen, zal u dit misschien aanzetten om het zelf ook beter te gaan doen. Maar het kan ook omgekeerd. U kan ook anderen een hart onder de riem steken als u ziet dat het bij anderen niet zo goed gaat. U kan mekaar gerust wat steun bieden hierbij.Verder kan u ook uw parameters in het oog houden. Zo kan u zien hoe veel u al gelopen hebt, hoe lang u hierover gedaan heeft enzovoort.

U ziet dat u eigenlijk van alles kan zien en proberen op de app. Het zal niet voor iedereen werken, maar voor velen kan het een vorm van ondersteuning zijn wanneer ze wensen te sporten. U kan het dus zeker eens proberen door de app te downloaden. Het is gratis, dus u heeft er niets bij te verliezen, integendeel. Het kan er net voor zorgen dat u volhoudt bij het sporten.http://www.lva-limburg.nl/sport/running-app-nike-aangepast-door-onderzoek-cbp/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *