Home » Waar komen hair extensions vandaan?

Waar komen hair extensions vandaan?

De meeste human hair extensions zijn afkomstig uit delen van Azië simpelweg omdat haar van Aziatische afkomst vaak makkelijker te mengen is met haar van de vrouwen die afkomstig zijn uit andere landen. In het bijzonder zijn de meeste hair extensions afkomstig uit China of India. Echter, hair extensions zijn ook afkomstig uit andere werelddelen, met name Europa. Het is ook belangrijk om op te merken dat de Peruaanse haar (dat wil zeggen, Republiek Peru, Zuid-Amerika) en Maleisische haar (dat wil zeggen, Zuidoost-Azië)  steeds populairder worden in de Verenigde Staten.

Het is belangrijk om erop te wijzen dat haaruitval het gevolg kan zijn van het dragen van bepaalde kapsels voor een langere tijd, met inbegrip van weefsels, in het bijzonder wanneer ze stress op je randen van het haar zetten. Deze vorm van haarverlies wordt gewoonlijk aangeduid als tractie alopecia. 

Hair Extensions

Hoe verzorg ik ze thuis?

Wanneer je de extensies neemt, moet je nadenken over je haarverzorgingsroutine. Je moet leren welke producten te gebruiken met je extensies en wat voor soort hulpmiddelen te gebruiken zijn, omdat de nieuwe extensies kan worden gemaakt van gevoeliger, groffer of zachter haar dan je gewend bent . Semi-permanente extensies kunnen niet onder de douche worden genomen, dus je moet voorzichtig zijn met het wassen van het haar. Behandel je nieuwe extensies de manier waarop je, je eigen haar behandeld en ben voorzichtig met het kammen/borstelen van het haar. Het is makkelijk om exentions droog te maken en je kan het goed vezorgen met argan olie, daar worden de extenties zijdezacht van. Het gebruik van stylingtools zoals een stijltang of een krultang kan de levensduur van de extenties verkorten daarom is het aan geraden om zo min mogelijk zulke apparaten te gebruiken. Als je een kijk op alles hebt, overweeg dan het veranderen van je gebruikelijke kapsel voor prachtige lange lokken die kunnen worden gestyled in tientallen manieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *